dijous, 13 de novembre del 2008

Puja l’atur i baixa la venda de gandules

Que aquesta crisi és diferent de totes les altres cada dia està més clar, uns teoritzant sobre el sistema financer i a on estant els diners, d’altres amb en Pep Bou buscant la bombolla immobiliària perduda,...
Però el que ha estat clau per definir que aquesta crisi és diferent, ha estat que es constata per desgracia el creixement espectacular de l’atur, no ha fet pujar els índexs de ganduleria, sinó al contrari empreses del sector de les gandules han tingut que fer un expedient de suspensió d’activitat fins al mes de març -veure el punt del 12 de novembre-.
Per tant no es podrà acusar, amb tanta alegria com fins ara, que la gent aturada no treballa perquè no vol i que per tant són uns ganduls que volen cobrar de l’estat i no volen treballar.
Si com a mínim aquesta crisi serveix per trencar tòpic alguna cosa haurem guanyat, perquè perdre segur que perdem molt.
Diuen que el proper sector ha presentar ero’s de suspensió d’activitat serà el dels tamborets dels bars, ja que els aturats tampoc es passen tot el dia al bar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Poder ironitzar de les desgracies de molta gent és una barbaritat.Realment te'n fots dels que hem perdut la feina.Tu, segur que no la perds perque vius a costa dels altres.Cal una mica més de dignitad i pensar en els altres enlloc de riure del que és un drama per a molts de nosaltres

Anònim ha dit...

Jo crec que en Camil diu el contrari del que tu dius, amb la seva ironia defensa que els aturats no ho són perque volem i per trencar els topics dels aturats. No tinc cap dubte que en Camil no se'n en fot, al contrari ell sempre defensa els aturats i els treballadors.

Anònim ha dit...

i les treballadores!!