dimarts, 12 de desembre del 2006

En record dels xilens i catalans morts pel feixisme


No hi ha res en la terra que s’hagi fet tot sol, independenment de la voluntat humana, de la decissió i del caràcter, si no és la dictadura, la tirania, la corrupció i la podridoria. La democràcia, a tot arreu on existeix, s’ha fet fent-la, practicant-la, guanyant posicions, engrandint l’espai, dominant l’estat, estenent la intel·ligència, amb lluita constant amb esforç continuat, sovint amb sacrifici evident però d’un rendiment insuperable. Els catalans estem cridats a aquest tasca i l’hem de complir. Ja ho hem fet bé o malament en els curs de la història, i seguiren fent-ho, vulguin o no, en l’avenir.text de Manuel Serra i Moret1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta reflexió de Manel Serra i Moret és genial i encara que no vulguis posa la pell de gallina que diem en argot quotidià!
Et felicito per la tria tan del fragmant com de la foto.
també dir-te que les frases del web són molt bones .
Endavant i ànims amb el blog. Blogs així fan que reflexionen iens aporten les ganes de seguir lluitant per les petites coses que al final són les que es converteixen en grans i milloren la societat del benestar del conjunt de la població. Felicitats!