dissabte, 31 de març del 2007

Català: de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó

Quan amb l'excusa de les noves tecnologies resulta que un treball de molts anys de normalització lingüística al País Valencià pot tenir un retrocés sense precedents, vol dir que anem molt malament, que per molt noves són utilitzades amb els interesos més vells de la repressió política.

No és pot permetre que el míssil enviat pel PP contra la unitat de la llengua aconsegueixi el seu objectiu, cal una actitud molt més valenta que fins ara per part de la Generalitat de Catalunya i el govern de l’estat. Una cosa és que hi hagi reciprocitat en les emissions de TV3 i Canal 9, i l’altre és que el PP, Generalitat valenciana, condicioni la negociació a què TV3 en comptes de dir País Valencià digui Comunitat Valenciana, això o és un atac a la llibertat d’expressió o un simple acte de censura política.

La unitat de la llengua és una de les principals eines que tenim actualment per la construcció del Països Catalans, i en aquest àmbit el paper que han tingut les emissions de TV3 han estat fonamentals, hem de donar suport a totes les iniciatives de suport i especialment a les realitzades per Acció Cultural del País Valencià.

Tot el meu compromís amb Acció Cultural i el suport a Toni Gisbert i Eliseu Climent (foto), pel lideratge i compromís que sempre han tingut en la vertebració arreu del Països Catalans de la llengua i la cultura catalana.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca els Països Catalans lliures!
Fora l'Espanyolisme agre i fosc!
Independència