dissabte, 10 de març del 2007

Una altra Espanya és possible?

Si les dues espanyes no s’entenen i especialment quan es parla del problema català i basc. Difícilment em puc imaginar que una altre sigui possible a on i tinguin cabuda més de dos.

El PP està intentant rebentar qualsevol procés de diàleg i negociació política i no només estic parlant del procés de pau, sinó també de l’estatut de Catalunya que està mes a prop de l’Espanya constitucional que de la sobirania de Catalunya, però per ells és igual l’important no és el que pensi majoritariament Catalunya o Euskadi, ells són de l’Espanya profunda del passat, la que vol dividir que crea una única Espanya i totalitària.

El PSOE ens ha de demostrar si és capaç d’aguantar aquest intent d’alçament del PP, o si és millor fer una aposta electoral i ja està, per tant fer uns passos enrere i que tot quedi com estava abans. Hem de veure qui guanya, si la valentia política davant el procés de pau a Euskadi i construir una Espanya d’alts límits o més enllà de la constitució. O guanya la dreta espanyolista i res és mou i per tant retrocedim en comptes de mirar de caminar junts.

Si guanya l’Espanya del PP, un que és espanyol per imperatiu legal o por derecho de conquista, creu per enèsima vegada, que l’Espanya que reconeix com a mínim el dret a decidir de tots els seus pobles no és possible. Per tant adéu-siau i si potser quedem com bon veïns.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment , llegint la teva argumentació i reflexionant en que molta gent podem pensar el mateix potser encara hi guanyariem tots si en el camí d'aquesta baralla entre el PP (de l'Espanya profunda) i el del PSOE (Espanya més dels pobles)guanya el PP.
així molts veuriem clara la INDEPENDENCIA i com a molt com dius tu , AMICS o simplement Veïns

Anònim ha dit...

El que està fent el PP és una aberració política,social i que els hauria de deixar fora de context,sobretot a Catalunya.

Anònim ha dit...

Em tens preocupada perque no escrius fa pràcticament una setmana.Espero que avui sí

Anònim ha dit...

Correct Betting – If you wish to enhance your chances of successful, then you need to|you should|you have to} look for the reels with the most potential successful mixtures. 카지노사이트 Then there are the video games that draw back from utilization of} paylines entirely. Certain slots require matching symbols to land in adjoining reels to be able to} net a win – once more ranging from the left outermost reel.