diumenge, 11 de juliol del 2010

Seguirem decidint

Aquest país ni s'atura, ni l'aturen, i si l'adormen es tornar a despertar. Aquest país que el volen dividir: és un sol poble, que sap trobar quan cal tot allò que l'uneix.
Aquest és un gran poble, he vist molta gent junta i caminant endavant: gent jove, gent gran, gent del nord i gent del sud.
La gent vol viure en pau, la gent no vol que d'altres els hi diguin el que han de fer, quan tots junts ha decidit majoritariament cap a on volien anar.
La gent ha dit prou, i si el que teníem per d'altres era molt, ara en volem més.
Volem més per poder viure millor i per poder decidir lliurement el nostre camí, serem nosaltres el que decidirem, si ens volen parar durant el camí o volem seguir caminant.
No hi ha sentència ni llei que anul·li l'anhel d'un poble, no hi ha amenaça que faci agenollar-nos.
Hem sortit i tornarem ha sortir quan calgui, hem sortit per dir-vos nosaltres decidim i sobretot seguirem decidint.

2 comentaris:

miquel ha dit...

Es veritat que va ser una manifestació impressionant.
no cal donar importàncies a xivacaneries, només cal saber que tots units ens en sortirem els que hi erem i la resta que encara no hi era però que segur se sumarà. Però no t'equivoquis la mini no era per la indepèndència com alguns ens voleu fer creure , la mani era per la defensa de l'estatut que els teus erc no vau votar si!

DOLORS ha dit...

Camil, i tant que decidim i seguirem decidint com a poble!
El lema del FNT és una frase de Sandino "Sólo los obreros y los campesinos llegan hasta el fin" . A Catalunya comencem a tenir el suport social tan desitjat. Endavant!!! . La teva moneda de dues cares ja és una realitat.Records de la distància!