divendres, 13 de març del 2009

Ja sabem a on són

Després de mesos d’incògnites i misteris ja comencen a veure la llum, i quina llum, la llum sempre crema allà mateix, tothom vinga a buscar i a preguntar-se a on estaran, i per fi ens assabentem que els diners del pla de rescat del sector financer, com a mínim de Caixa Girona i La Caixa, ja estan arribant a les famílies i quina família millor com a exemple: una família que esta a punt de patir la congelació salarial i que té mainada que mantenir i moltes despeses de desplaçaments que pagar.
Diuen que després de mesos de buscar la família idònia, per un grup de savis, que no necessariament és sinònim d’intel·ligents, la van trobar tenia que ser una família clàssica i que tingués un projecte innovador, i és pot veure que el projecte és innovador, ja que no ha tothom se li pot acudir crear una fundació amb una família, per promocionar, o promocionar-se ai! Perdó, un territori i la seva gent.
Potser tot plegat entra dins el procés d’internacionalització i promoció de les comarques gironines, van començar els del patronat de la Costa Brava que amb unes fotos que han donat la volta al món i ara continua la Cambra de comerç i les caixes, que junt amb la mare d’ell que ha fet el disseny de la campanya, és una experta en fotoshop ja ens ho va demostrar amb unes postals de Nadal. La campanya promocional consisteix amb el matrimoni passejant amb les seves dues filles agafadets de les mans per la Devesa de Girona, no li digueu a ningú la foto és del parque del retiro.
I tot plegat amb els nostres diners, les cambres de comerç cobren de les empreses i la gent treballadora acostuma a tenir els diners majoritàriament a la Caixa de Girona o a la Caixa. El millor exemple de modernitat i innovació el besamanos que li van fer a ella, el pitjor exemple nosaltres els paguem ells se’ls gasten.
Article publicat El Punt

1 comentari:

Anònim ha dit...

No sé por qué se va contra los bancos cuando el sistema financiero español está en quiebra. Es lógico que no den créditos, si con la tasa de morosos que ya tienen siguen dando dinero quiebran en un mes y se protegen porque ellos conocen bien su negocio y saben que no pueden dar créditos.

Los beneficios que tuvieron los bancos el año pasado son ficticios y maquillados, la realidad la están ocultando y antes del verano sabremos el verdadero agujero que esconden.

Habría que preguntarse el por qué nuestro presidente dio ese dinero a fondo perdido, por qué no puso restricciones, condiciones, etc..., habría que preguntarse para qué queremos el ICO, por qué no se utiliza el ICO para ayudar a las empresas y las familias.

Habría que preguntarse por qué se está permitiendo el despilfarro de dinero que se está produciendo desde la Generalitat en viajes, embajadas, subvenciones y un largo ecétera en lugar de centrarlos en salir de la crisis.

S2