dimarts, 22 de gener del 2008

La UGT 1a força sindical de les comarques gironines

UGT 2535 delegats CCOO 2297 delegats, aquest ha estat el resultat del període d’eleccions que ha finalitzat el desembre del 2007 a les comarques gironines, la UGT partíem l’any 2003 de -18 delegats i hem aconseguit finalitzar amb 238 delegats de diferència, per tant la UGT és confirma de manera clara com a primera força sindical de les comarques gironines.
Durant la dècada del 90 i 2000 les diferències anaven 50 amunt, 50 avall, i aquest cop la UGT és consolida com a primera força tant en la majoria de comarques com de sectors econòmics de les nostres comarques.
Som un sindicat arrelat al territori, amb implantació permanent a totes les comarques amb gent de cada comarca, i amb representació real en les empreses de cada sector des de la més petita fins a les més gran, aquesta ha estat la clau d’aquest tant bon resultat, arrelament en el territori i en l’empresa, les dues columnes vertebrals d’un sindicalisme real i amb capacitat de resposta sindical.
Un equip de gent compromesa que pot donar resposta al problema concret d’un lloc de treball i que al mateix temps té el compromís sindical de transformar la societat cap a quotes més altes de benestar, tot treballant per la cohesió social i la integració de les persones que entren de nou en el mercat de treball.
Un compromís de lluita contra la precarietat laboral, per un salari mínim de 1000€, la conciliació laboral, personal i familiar, unes polítiques d’ocupació adreçades a la qualitat del treball, una economia que aporti benestar i equilibri territorial, una representació institucional i reivindicació mediàtica que doni resposta als problemes reals dels treballadors i treballadores.
La suma d’un bon treball, d’una bona reivindicació i sobretot d’una bona gent compromesa, fan que la UGT de les comarques gironines siguin el referent sindical i social, i l’eina útil pels treballadors, així s’ha demostrat amb els vots de la gent.
Parlar i criticar el paper dels sindicats i la seva representativitat és desconèixer la realitat, ja que més del 60% dels treballadors de les comarques gironines tenen representació sindical.
Gràcies a les delegades i delegats, afiliats i afiliades, organitzadores i organitzadors sindicals, delegacions comarcals, sindicats intercomarcals, unió territorial, federacions nacionals de Catalunya i secretariat nacional de Catalunya pel treball conjunt i el bon rotllo, i a la classe treballadora pel suport.
La UGT continuarem treballant per donar una resposta sindical basada en la defensa del dret individuals dels treballadors tot construint una societat més justa i lliure.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS PER LA FEINA BEN FETA

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!
Sou un equip formidable, hi ha bon rotllo i això es respira a les empreses!
Visca la UGT de les terres gironines

Anònim ha dit...

Crec que has fet una bona feina a Girona i aquest es un dels resultats que ho ratifica. Moltes felicitats. Nuri

carmen ha dit...

volia saber les condicions laborals que hauria de tenir un monitor de menjador a 3 hores, sou, pagues, drets a dia de metge pagat, permisos, ja se que hi ha un conveni però la meva empresa diu que el conveni pot interpretar-lo com vulgui, a qui es pot demanar consell. ? gràcies,
carmen arenys de mar

Camil Ros ha dit...

carmen,
si vols informació i assessorament concret sobre les teves condicions i drets laborals cap problema en facilitar-te-la. enviem un correu amb el volguis saber i et contestare amb la major brevetat a: camil@camilros.cat