dissabte, 17 de maig del 2008

Premis blocs Catalunya

Ja hi han més de 100 blocs inscrits en els Premis Blocs Catalunya 2008, i cal que encara en siguem molts més, aquesta setmana en el facebook hi havia gent animant a apuntar-s’hi, d’altres que dubtava de si el seu bloc devia ser-hi o no, i la meva aportació al debat ha estat, que cal apuntar-s’hi sobretot per donar suport a totes aquelles iniciatives de suport a la llengua catalana, si nosaltres no li donem la dimensió necessària no esperem que d’altres ho facin.
Aquests Premis més que uns premis en el sentit estricte uns guanyen i d’altres s’ho miren, són un acte de promoció del català i de divulgació de la teranyina del blocs en català que tenim i que cada dia la web 2.0 està arribant més lluny, si fem un volta per internet trobarem la gran creació de blocs en català i de totes les temàtiques imaginables.
La iniciativa de l’Eduard i la Trina, necessita el suport de tothom, i aquest suport s’ha de materialitzar fent l’inscripció del teu bloc, tant per demostra la quantitat de blocs, com la qualitat i sobretot també la pluralitat.
Segurament els organitzadors caldria que ampliessin més les categories perquè la gent trobi una afinitat més propera, ja que el ventall del blocs en català per sort és molt ampli.
No dubteu i feu la vostra inscripció, per així trobar-nos el proper octubre a Girona.

4 comentaris:

Maxi ha dit...

Camil ets un referent de la promoció del Català i de Catalunya a la xarxa.

M'he inscrit i miraré de fer un tant també, explicant els premis al meu bloc.

Salut.

Maxi

Anònim ha dit...

Es evident que perquè existeixi el futur, el nostre sistema materialista, de treball i consum necessita fer un canvi. Per sostindre el nostre planeta però ademés per fer assolir una societat amb la LLIBERTAT com a motor i que sigui sana, pacífica y poguem conviure entre tots en armonia, només cal fer una reflexió molt simple:
Què passaria si el nostre dret d´empara, no s´aturés als divuit anys?
Amb urgència.
www.lleipau.com

Trina Milan ha dit...

Camil,

gràcies pel teu suport, persones significants com tu ens calen en aquest desig de promoure la cultura catalana a la xarxa.

Salut
Trina

David de las Heras ha dit...

Hi estic totalment d'acord, és una forma de promocionar la llengua catalana.