dijous, 14 d’agost del 2008

Es busca

Des de fa un any es busca per les comarques gironines una plaga de dimensions inimaginables, ningú sap quants són, però que fan molt soroll segur i les seves conseqüències són letals, s’han mirat de fer diverses fumigacions, potser no totes les possibles, però resisteixen als insecticides, i per si no fos poc darrerament, des de principis d’any, s’han reproduït de manera escandalosa.
Els símptomes quan reps la picada primer sembla que no passa res, només unes petites picors un dies concrets del mes, després a mesures que passen els mesos cada mes pica més i sobretot notes la picor molt més dies, fins que de tanta picor i cada cop més, ja hi ha gent que no pot arribar a final de mes del que pica. Diuen que les úniques persones que no estan infectades són les que viuen en les zones altes.
El que es sap segur és que no es sembla al mosquit tigre, semblança amb cert tipus de borinot una mica, diuen que pot ser una nova espècie animal fruit dels temps moderns, una clonació o barreja de borinot, rata, corb i tiburó, és a dir que tot allò que troba i el que veu ho vol per ell.
Aquesta espècie sap dissimular molt be, acostuma a vestir amb americana i corbata i de vegades també amb roba més informal, tot és una estratègia per semblar com la resta i així no poder-los descobrir.
Però el mes de juliol ja s’han passat tres pirineus, la conspiració i l’expansió de la plaga ja ha estat total i les forces de l’ordre públic sense fer res, tenen molta por es veu, tot i que a ells també als afecta.
De cop i volta i sembla que d'autoria ciutadana han sortit cartells arreu amb la llegenda es busca en el qual es pot llegir:
Es busca: empresaris i empresàries especialment del sector de serveis, hoteleria, restauració, grans superfícies, construcció i intermediaris de l’alimentació o similars que no paren de pujar preus.
Delicte: ser els culpables de ser les comarques més inflacionistes de Catalunya i que malgrat les rebaixes el mes de juliol la inflació ha arribat al 6%.
Recompensa: que tothom podrem arribar a final de mes i potser de l’any i tot.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

una bona perla

Anònim ha dit...

Pos si!
TAURONS n'hi han molts.
Espera, que els de ASETRANS (patronal gironina del Transport) diuen que entre el 2008 i el 2009 només poden apujar salaris un 4%, Osties i només pel 2008 estarem al 6.
Sembla que patirem, auguro una tardor calenta, més que l'estiu!!!!
O sia que si el gasoil els puja ells proposen retallar salaris!!!
Un prodigi d'imaginació!
Busqueu-los i si els trobeu doneu-los un EURU que si no no arriben a final de mes.

SA PUNXA

Anònim ha dit...

Sa punxa, vas mal encaminat . Tu directe a la sang, primer escolta i després .... Una puja d' un 4 és per acceptar i el 6 pel 2009, això seria una bona proposta.

Al Camil dir-li que molt imaginatiu però ell que fa, viu una vida am els seus amiguets de nit gironina de poc trevallador i de señoriyo andaluz total

Anònim ha dit...

Ai anònim!
Si aquesta fos la proposta rai!
La proposta és del 4% pel 2008 i el 2009 (ambdós inclosos)!!!
O sigui que si..., directe a la SANG, que el fetge ja els hi han robat als treballadors d'aquest sector!!!!
Sobre el que dius de'n Camil, home no voldràs que treballi 65 hores al dia!
El que fa la gent quan acaba la seva feina huaria de ser cosa seva, no creus?
Com a mínim en Camil no s'amaga.
Tornant a l'inici, creus de de debò que vaig mal encaminat?
Et puc dir que en aquest sector que demana moderació i contenció als seus assalariats es falsifiquen fulles de descans i es fan cartes conforme el treballadors acaben de tornar de vacances per tal de que aquests no hagin d'ensenyar la totalitat dels seus discs de tacómetre si son aturats per la policia, mossos o Guardia Civil, perqué es vulneren de forma continuada les normatives en matéria de jornades de treball!
Ah, també m'oblidava de dir-te que la "practica" totalitat de les empreses del sector paga quilòmetres, pràctica ilegal i dificil de demostrar, tot això davant de la passivitat de les administracions.
O sigui que jo vaig mal encaminat, però la patronal i els seus associats fa molts anys que van molt ben ENCAMINATS.

Lo de'n Camil t'ho han explicat o ho has vist tu mateix?

Sa Punxa