dilluns, 15 de gener del 2007

Hi ha més problemes que els d’ETA

Que aquest procés de negociació ja no té sortida a curt termini és una realitat evident. Ara que d’això la classe política, especialment la madrilenya, en facin el reality-show permanent ja n’hi ha prou. Si tenen ganes de començar la campanya electoral de les municipals, autonòmiques i fins i tot de les generals, que ho diguin.

Portem quinze dies que només és fan declaracions del mateix, després els polítics és queixen del passotisme polític de la gent, però és que en situacions com aquestes s’arriben a fer-se molt pesats i repetitius.

Per no seguir fent el joc al PP, potser el més adequat seria no entra el seu joc i deixar-los en la seva trinxera espanyolista, i la resta de formacions polítiques que parlin de tants altres temes socials importants que tenim per resoldre i que tornin a obrir camins de diàleg per la pau.
Recordant que la sobirania del país basc, és dels ciutadans bascos, ni dels espanyols ni dels catalans. Per tant el debat i les solucions no han de ser a Madrid sinó al País Basc.