dilluns, 8 de gener del 2007

No és temps de rebaixes

El poble de Catalunya fa mig any va votar per un nou estatut, i ara és el moment de desplegar tot el seu contingut. No és moment ni de canviar terminis, ni d’obrir noves negociacions, l’estatut ja està negociat i el termini ja s’ha acabat. Ara toca desplegar-lo, fer-lo realitat.

Catalunya i la seva gent, necessitem desplegar al 100% el nou estatut que per això està aprovat, necessitem crear un estat català del benestar que pugui ser una referència arreu en politiques socials que és la millor manera de construir el país nacionalment.

Politiques publiques de suport a la gent gran i llars d’infants, per crear condicions per la conciliació, un ensenyament de qualitat per tenir condicions per un model productiu competitiu i amb qualitat en l’ocupació, així com una bona política d’habitatge i tantes coses més que han ser la base d’un bon estat català del benestar. Això només és possible amb un bon finançament, sinó tot quedarà en el paper només.

Per tant no és temps de rebaixes, és temps de desplegar l’estatut totalment. I no només és obligació del govern català sinó també i sobretot de l’espanyol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta que tu descrius seria la veritable Catalunya de les persones, cal a més prendre conciència de qui som , què volem i a on anem d´una manera col.lectiva i per això crec que és molt important el dia a dia i el fer de cadascú de nosaltres. Cal demostrar que som un país independentment del que opini l' Estat Espanyol, però no qualsevol país sinó un socialment avançat i nacionalment fort.