divendres, 5 d’octubre del 2007

Es crea una ONG de suport al pobre empresari

El món cada dia s’està tornant més injust pels pobres empresaris, tothom els fa culpables de tots els mals de la societat, se’ls criminalitza quan un treballador té un accident de treball greu o fins i tot si es mor treballant a la seva empresa. Tot ha arribat a un nivell insuportable, s’ha conegut que a un d’aquests pobres empresari l’han condemnat a tres anys de presó per la mort de dos treballadors, quan ell no havia fet res, però res de res, ni tan sols posar les mesures de seguretat.
Darrerament també estan patint una estratègia juedo maçònica per part dels treballadors, ara per provocar pèrdues a l'empresa es dediquen expressament a tenir accidents de treball lleus per tenir quinzes dies de festa, qui ho tenia que dir això fa quaranta anys no passaria, però per si no fos poc a sobre quan apareixen els inspectors de treball es treuen les proteccions de seguretat, casc inclòs, perquè així l'inspector pugui multar l’empresari, com si ja no pagues prous impostos al final els pobres empresaris tindran acabar declarant tots els diners que facturen.
Però el complot no es queda aquí, diuen que estan assessorats pels sindicalistes, aquells personatges que sempre protesten i que l’únic dia que treballen és quan hi ha una vaga us heu fixat que darrerament no es fan tantes vagues com abans. Aquests personatges que abans quan tenies un problema agafaves el President del comitè d’empresa el convidaves a un dinar i el pujaves de categoria i problema solucionat, i ara ni així.
Per si no fos poc darrerament no troben gent per treballar 10 hores diàries per poc més de 600 €, la gent no fa formació perquè no se’ls augmenta el salari ni la categoria, hi ha sobre pretenen voler conciliar la vida personal i familiar amb la feina, que s’han pensat.
Davant d’aquesta situació insostenible la gent honrada, venerada i de seny estan creant una ONG de suport als pobres empresaris, amb l’objectiu d’eradicar totes aquestes injustícies que estan patint. Si voleu participar en l'ONG de suport al pobre empresari adreceu-vos a la patronal gironina FOEG i en el seu defecte a la Casa Reial que són els únics que darrerament els i donen cariñu.

7 comentaris:

MIQUEL SALA ha dit...

M'han dit que escrius unes perles autèntiques i no de fantasia.
Avui és un collar reial.
Quan vulguis parlem del tema sóc empresari i no estic d'acord pràcticament mai,amb el President de la FOEG, en res, però no em negaràs que alguns treballadors i sobretot els del sindicats sou vividors,beveu com cosacos (exemple clar,tu)i foteu els diners irregularment en negociacions de convenis, de plantilles o de comités-sobretot.Què cobres tu? Com un treballador de fàbrica que és el que vols representar o com un diputat dels teus?I no em diguis que estalvies pels fills perquè es diu que et dones la gran vida.N'és una bona mostra la lectura d'aquest bloc.

DOLORS ha dit...

No sé exactament si aquest comentari és fet amb mala "baba" intencionadament o simplement és allò que un llegeix i se "sent picat" perquè se sent al.ludit.Així que com a sindicalista i en resposta a Miquel Sala li diré que si és fet amb mala intenció nosaltres lluitem i continuarem lluïtant pels drets de tots els treballadors i treballadores,ens digui el que ens digui.I si simplement és un rampell de lectura, doncs que com deia la meva àvia "si pica i cou, cura" per tant espero que si els empresaris se senten "picats" per post com aquests hi posin el remei adeqüat i es curi el mal de la sinistralitat.
Salut i visca la classe treballadora!

Artuditu ha dit...

Com a empresari, he buscat trobar una hora prudent per a fer un comentari, i aquesta, un cop pait el dinar, sembla oportuna :-)

Realment el capo de la FOEG us ho deixa en safata als sindicalistes, i les perles són de rebut explicar-les i evidentment, explicar-les com a tal, amb ironia incisiva.

Sobre el comentari nocturn de si ets de bona vida o no, sóc del parer que en el teu poc temps lliure i amb els teus diners pots fer el que et doni la gana, només faltaria... jo faig el mateix: tenir poc temps lliure i el poc que tinc aprofitar-lo.

Visca la classe generadora de riquessa i progrés.

Anònim ha dit...

La ironia és una forma d’intel•ligència, la desqualificació i l’insult és un símptoma d’analfabetisme.

lluis gamell ha dit...

L'empresariat ha de saber que la seguretat en el treball és rentable. Les inversions ben fetes donen redits. Jo que soc director de rrhh ho puc demostrar. La inversió en un hospital amb agulles de seguretat (pot triplicar el preu) es contraresta amb la baixada espectacular del accidents per inaculació biológica i per tant disminueix fins a fer rentable l'inversió la despesa amb retrovirals. Us puc posar molts més exemples. Treballadors ben formats per ocupar llocs de treball segurs = negoci.

lluis gamell ha dit...

Només 3 empreses catalanes i 20 de la resta de l'Estat estan al rànquing europeu de les 1.000 companyies que més inverteixen en recerca i desenvolupament (R+D). Aquesta llista està encapçalada per empreses britàniques (321), alemanyes (167), franceses (114), sueques (75) i finlandeses (67).
Potser ens ho haurem de fer mirar no?

Anònim ha dit...

Camil, aquesta ONG hauría de tenir en compte L'"impètu" de la joventut i la possibilitat de tombar algun tramvia a Barcelona, per exemple el dia que el Rei d'Espanya hi vagi de visita.
No és això el que feia el president de la FOEG en els seus "años mozos"?.