dimarts, 2 de gener del 2007

La pau no és un cop de vent sobtat

La pau no és un cop de vent sobtat,
sinó la pedra en la qual cada dia
cal esculpir l’esforç de conquerir-la.

Ens diu Miquel Martí i Pol.

Per aconseguir la pau hi ha d’haver diàleg, i sembla ser pels fets recents, no només l’atemptat darrer, que parlar han parlat, ara bé, la pregunta o el dubte seria s’han escoltat?
Jo afirmaria que no. Que les dues parts del conflicte polític, encara estan dalt de la muntanya i es pensen o esperen que tot s’aconseguirà sense cap tipus de negociació.
El problema de la violència és que genera més violència, encara que només sigui verbal, i amb l’atemptat l’únic que s’ha aconseguit són deu passes enrere.
Quan una parella ho deixa,i en aquest cas simplement anaven al cinema, no és culpa d’un només, normalment és dels dos, per tant el Govern de l’Estat ha deixat també de fer alguna cosa, o no l'ha cuidat suficient anant al cinema, i tot s’ha quedat en la pel·lícula i després no han sortit ni a fer una trista cervesa.
Que llegeixin al poeta amb aquesta paraules sobre la pau, i que les dues parts continuïn esculpint la pedra, que encara és possible.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"Quan una parella ho deixa,i en aquest cas simplement anaven al cinema, no és culpa d’un només, normalment és dels dos..."
"Per aconseguir la pau hi d´haver dileg..."
unint aquestes dues premises concluim que en qualsevol procés personal o col.lectiu hi ha d´haver diàleg. Això és evident però de vegades hi ha mil i una circumstàncies per les que costa expressa les idees i els fets en diàleg comú!
En aquest cas és possible que el "Sr Josu Ternera " no domini tots els grups "seus " i per tant el que ell representa no sigui el 100% de la opció . Per altra banda, l' Estat no és apolític i la postura del PP malgrat no se´n ha de fer cas sí que és representant d´una part de l' Estat .
Amb aquestes dues premises crec que el Sr Zapatero ho està fent bé suspen les negociacions però no tanca el procés per tant hi continuarà havent diàleg i molts esperem que doni el seu veritable fruit!

Anònim ha dit...

Un punt negatiu al PSOE, han trencat les negociacions. En Zapatero no ha aguantat la pressió de l' entorn

edenzabinski ha dit...

We imagine that sound is certainly one of these key contributing elements. Sound performs an necessary position in reinforcement, and thus on arousal level and stress response of gamers. It is the usage of} sound 먹튀프렌즈 for constructive reinforcement particularly that we imagine influences the player.