dimarts, 30 d’octubre del 2007

Acebes: la mentida de la mentida

Hi ha gent, com l’Acebes, que es pensa que la resta de la humanitat som ignorants i sense memòria. El que no tenim és el do de la veritat absoluta com té el Sant Pare Aznar i els seus deixebles Acebes, Zaplana, Aguirre i Rajoy.

Van intentar guanyar unes eleccions amb la mentida de l’autoria d’ETA en l’11-M i ara per si no fos poc, no rectifiquen i diuen que es van equivocar, sinó que l’Acebes diu una altra mentida per no dir que va mentir, i ens diu que el PP no va contemplar la connexió d’ETA en l’11-M.

Aquesta gent que són catòlics, apostòlics, romans durant el catecisme no els i van ensenyar allò de no mentiràs, o senzillament apliquen la trampa i van a confessar-se amb el seus amics amos de la COPE, que darrerament s’han passat a un republicanisme una mica estrany, tot és qüestió de tres aves maria i ja poden tornar a dir les mentides que considerin oportunes, encara que aquestes juguin amb els morts dels atemptats del 11-M o d’altres.

La política hauria de tenir uns límits, un es pot equivocar i pot rectificar, ara arribar-te a creure les teves pròpies mentides i fer-ne veritats absolutes per manipular a la gent, supera els límits de l’estratègia electoralista, Tota aquesta gent podrien crear una Càtedra de l'ètica de la mentida.

L’únic de positiu que té aquesta noticia és que si l’Acebes continua en aquesta línia d’investigació electoral, tenim garantit una campanya electoral sense el discurs permanent de la conspiració tots contra el PP, de les tres obsessions, ja només en quedaran dos: el diàleg amb ETA, i l’estatut de Catalunya.

Sempre ens queda però el perill que l’Acebes gironina s’inventi alguna altre conspiració, l’altre dia deia que ha Catalunya als del PP els hi tirem pedres, jo diria que les pedres se les tiren entre ells i elles mateixos i sinó que li preguntin a la Veray.

3 comentaris:

lluis gamell ha dit...

Benvolgut Camil, ja fa molt de temps que em preocupa la forma d’actuar del PP. Més enllà del què diuen, que ja es preocupant per si sol, em preocupa encara més les formes i el nivell d’impunitat que es desprèn de manifestacions pocavergonyes i malintencionades dels líders més mediàtics del PP. Em consta que a Catalunya i a altres llocs de l’Estat hi ha gent del PP que discrepa d’aquesta forma d’actuar, però no s’atreveix a manifestar-se públicament. Alguns experts en psicologia classifiquen aquesta forma d’actuar dels líders del PP de disfuncional, però s’ajusten també a la classificació de paranoic. Espero, encara que no hi confio molt, de què el proper més de març sigui un punt d’inflació en aquesta dinàmica perversa, en cas contrari ens caldrà un rearmament dialèctic de primer ordre, especialment a casa nostra. Al respecte recomano l’article d’en Font a la revista “Claves” d’aquest més. Perdoneu l'extensió.

Anònim ha dit...

...si seyor, Acebes "with two cojones"

Anònim ha dit...

Que li preguntin a la Nebreda??
El Sirera tirant-li les orelles per opinar, juers biba la democrasccia..