divendres, 26 d’octubre del 2007

En Cuní content i feliç amb els esvorancs

Hi ha gent que quan està feliç i contenta es posa seriosa i contundent, aquest és el cas d’en Josep Cuní, cada dia en el programa el matins comença i continua amb tres mil connexions en directe a Bellvitge, Gavà, Barcelona,.... -fins i tot amb el meteosat- més que periodisme sembla una càtedra d’enginyeria de pont i camins, fent una tesi comparant els esvorancs amb els efectes posteriors a un terratrèmol.
El caos de les rodalies i el trànsit és evident que cada dia que passa, més que solucionar els problemes se’n creen de nous, tanta imprevisió mai s’havia trobat en un mateix lloc, supera qualsevol estratègia conspirativa per crear el caos en una societat moderna.
Milers de treballadors i treballadores que han d'anar a la feina pateixen les desgracies d’un ministeri i sobretot d’una ministra, que demostren la seva incompetència diàriament, una incompetència que crea un desprestigi diari en els serveis públics i una crisi permanent de desconfiança en el transport ferroviari. No sabem si càrrecs nous ho farien millor, però segur que pitjor impossible, per tant cal urgentment cessaments o dimissions, com a mínim de la ministra Alvarez.
Tot i la gravetat de la situació, i les dimissions necessaries, que certs mitjans de comunicació i certs periodistes en facin show mediatics fent una mono tema informatiu en una televisió pública tampoc no n’hi ha per tant, perquè sembla que es busca més el protagonisme del periodisme per damunt del problema, o aprofitar-se de les desgracies dels altres per tenir més audiència.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, aquest és un problema de tota la classe periodística, no em sembla just enfocar d'aquesta insistència patológica ( si el problema afecta a Barcelona, calçat )a una sola cara mediàtica.
De tota manera per mes que s'insisteixi, això no li representarà cap desgast als actuals responsables, d'aquí quatre dies baixarà el "gran farsant" per seduir a la penya, i si tenen algun problema, sempre tenen el cable del "José Luis"

Anònim ha dit...

¡PROU! MANIFESTACIÓ: 29 D'OCTUBRE, 19:00 H, PLAÇA SANT JAUME DE BARCELONA ¡Contra la inoperància! CONVOCATORIA APOLÍTICA

Hem de fer reflexionar a tota la nostra classe política!

Passa-ho!!

pau ha dit...

Benvolgut Camil,
Després de llegir el teu post, he fet un comentari al meu bloc: //paucanaleta.blogspot.com

Anònim ha dit...

No escrius res de les farres de Fires de Girona?