diumenge, 28 d’octubre del 2007

Quan arribes a la teva Itaca

Navegant pels camins la mar t’ha portat cap a la teva itaca, el vent de darrera les muntanyes t’ha fet arribar al vell mig de l’empordà petit. Aquí heu creat una nova nació, una nació de persones que lliurement heu decidit, compartir sentiments, temps, territori, cultura,.... Aquesta nació ahir va crear el seu estat independent, lliure i democràtic.

Un estat que es farà sota els principis de la llibertat i la igualtat interna i la fraternitat amb els estats veïns i propers. Una nació integradora de totes les persones nouvingudes, amb educació en la llibertat i la cultura tot en un espai de convivència rica i plural.

Que la lluna sempre sigui plena i que el sol sempre us acompanyi, que la terra us porti bons fruits, que la mar us faci navegar en un mar de sentiments i que el cel us faci somiar sempre.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina felicitació i desig tan sensual,sensible i profund que envies als teus amics.
Desitjo que trobis el mateix i que el sol, el cel clar i aquesta franca sensibilitat t'acompanyin en el camí cap a Itaca fins a l'horitzó

Anònim ha dit...

Sí, amb en Montilla segur que anem cap a Ítaca... Segur, segur. Ja es veu cada dia. Vaja, encara diria més, l'any vinent a Ítaca. Amb permís del Zapatero, esclar

Anònim ha dit...

Itàca = l'Empordà
Viatja, viatja i ves fent camí que un dia o altre hi arribaràs també tu!

Anònim ha dit...

La vida dona moltes voltes i és possible que tu busquis la república independent.De vegades,tens els ulls tancats a la teva mateixa realitat,surt de l'armari i cerca el vaixell que et porti a Itaca.

Anònim ha dit...

Que la lluna sempre et sigui plena i que el sol sempre t'acompanyi.

Artuditu ha dit...

Caram Camil, que emotiu!!!! Moltes gràcies.

Ja hem tornat de l'Alguer, on hem trobat un restaurant altament recomenable: Al Tuguri.

Ja quedarem un dia d'aquests. Ah, i felicitats per l'aniversari... ara et truco :-)

Noe ha dit...

Encara no ho havia fet, i no vull deixar d'agrair-te els bons desitjos que ens dediques.
Gràcies de tot cor.