dilluns, 25 de febrer del 2008

El darrer escó gironí: StopPP GI

La campanya gironina es va intentant escalfar per moments, si s’ha aconseguirà fins el dia 9 de març no ho sabrem. El fet clau i pràcticament l’únic que està en disputa a les comarques gironines és el darrer escó gironí, fins ara d’Esquerra però amb moltes possibilitats de que sigui del PP, escó que pot tenir gran importància també a l’hora de configurar una majoria o una altre a Madrid, ja que com diuen de moment les enquestes tot està molt just.
Amb un estil Obama de campanya per internet, esta circulant correus que t’adrecen a una pagina: StopPP.gi. Allà podreu trobar vídeos, frases i d’altres del PP més autèntic i genuí. No aquell que per Girona darrerament ni se’l veu, perquè si se’l veu o diu alguna cosa de les que pensen de veritat, a Girona segur que perden vots i no arribaran a aconseguir el tant desitjat diputat que pels pels pot fer Rajoy Presidente.
Encara hi ha molt peix per vendre, no tot està fet, i per tant de la importància de la participació, ja que una forta participació sempre a beneficiat a la forces politiques de progrés i catalanistes.
El millor resultat per Girona i arreu, seria que és repetís el mateix resultat de les passades eleccions: 2 PSC, 2 CIU, 2 ERC. I per tant barrar al pas al conflicte lingüístic, a les retallades social, a la España una, el no desplegament de l’estatut, i tota la resta de barbaritats que proposen els del PP.