dilluns, 18 de febrer del 2008

Per molts anys

Avui t’escric
et vaig poder felicitar el dia,
gràcies a ell
per la gran festa.

Tot construint el teu castell
castell de cosines
castell d’amistats
castell de politiques.

Tens un gran castell
de present, d’esperances i somnis
de tota la gent que t’estima
encara tot és possible.

Per acabar agrair-te
nomes el teu segell
de l’amistat oberta
d’aquells que ens heu fet gironins

moltes felicitats Glòria
i moltes gràcies per la teva amistat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Camil,
moltíssimes gràcies a tu per haver estat un còmplice més de l'Albert el dissabte a la nit. Per ser un més de totes aquelles persones que heu estat amb mi en algun moment al llarg dels meus 40 anys. Tots m'heu acompanyat en els moments bons i no tant bons. No hi faltava ningú, bé... si, faltava algu que la vaig tenir en el meu record, com sempre.
Hi ha qui em diu que he fet moltes coses en tots aquests anys, però penso que una de les coses que he fet realment ben feta ha estat fer amics de veritat, i tal com deies tu mateix fa uns dies "l'amistat és el millor regal".
Gràcies per aquest altre regal que m'has fet dedicant-me aquest post.
Una abraçada.
Glòria