dilluns, 4 de febrer del 2008

Francesc Canet i la girosfera

En Francesc Canet, cap de llista d’ERC al Congrés per Girona, ha convocat gent diversa de Girona que tenim blocs –ara coneguda com la girosfera-, no i hauria més novetat que els debats eterns sobre internet i les seves conseqüències i dimensions, el papers del blocs, quin ha de ser el paper dels blocs polítics: personals i/o col·lectius. Debats que dia darrera dia es van repetint en les diverses trobades de blocaires, perquè hi han tantes maneres d'entendre com han de ser els blocs com blocs hi han.
La sorpresa és trobar un polític en campanya que escolta més que parla, que no ens demana el vot, però que amb la seva serenor pot aconseguir força suports. Necessitem polítics que sàpiguen escoltar, avui hem parlat com deia abans una mica de tot i de tot de res, hem arreglat el món i part de l’estranger, però sobretot tothom hem parlat i escoltat, opinions, afirmacions, explicacions, ironies,... i anar fent.
Anar a un acte polític a on tothom parla, escolta i opina m’agrada’t, és un altre dimensió de la política, segurament aquesta la política anomenada de proximitat, escoltar els de prop, per després poder-los representar a Madrid, en Canet sap escoltar i segur que sabrà porta la nostra veu allà.