dimecres, 23 d’abril del 2008

El perfum de Sant Jordi

El sol i el cel clar, brillant i blau neixen per sant Jordi, aquest dia en que el somriure de la rosa i el pensament feliç del llibre construeixen un dia d’harmonia, de felicitat, d’amor, de cultura i de país.
De tots els carrers i cantonades floreixen roses, els llibres fugen de les lleixes silencioses de les llibreries per omplir les rambles, la gent rambleja amunt i avall, parla, somriu es retroba amb el desconegut i parla amb el conegut mentre retroba l'amic, l’alegria i la simpatia de la gent es passeja arreu, la gent no discuteix rambleja, mira, escolta, parla, saluda i viu el dia com voldria que fossin tots els dies, amor i cultura agafats de la mà.
Ramblejar es converteix en l’espai comú de la gent, el que s’atura un instant, el que fotografia el millor record d’un gran dia, el que mira i remira per no perdre res de vista, el que comparteix el camí,... tot gràcies al perfum del Sant Jordi.
Les olors del dia de Sant Jordi són especials com els grans perfums, aquest perfum que t’arriba arreu del cor i del pensament, neix de la terra de la rosa que li dona el seu aroma profund i del nou pensament que apareix d’un llibre i l’aroma que es desprèn de les seves pagines, tot junt amb l’aler de la gent que estima i s’estima arreu i que amb l’il·lusió de la rosa i el record del llibre construeixen aquest perfum, el perfum de Sant Jordi.

2 comentaris:

Marc Candela ha dit...

Camil,

T'agrego al meu bloc. Gràcies pel comentari deixat al meu bloc. Ja t'avanço que estem començant a preparar un sopar el desembre amb tota la militància que ha format les JERC del Vallès Oriental durant aquests vint any, i que comptem amb tu, així com amb la teva col·laboració per a contactar amb antics companys/es i material i campanyes que fessim.
Endavant amb la lluita!

Anònim ha dit...

El perfum de Sant Jordi es respira quan un té clar quin són els valors de la seva vida, tenir temps per flairar el perfum de les roses a la Rambla,per olor el pas de la gent, per assaborir qualsevol menja i per compartir els detalls i afers personals amb la persona que comparteixes llibres, pensament, per alegrar-se del benestar col.lectiu que es respira aquest dia com a satisfacció social i nacional.
M'ha agradat el títol, perfum de Sant Jordi!