divendres, 28 de setembre del 2007

(4) les perles d'en K1000

Radars ecològics. L’Ajuntament de Girona, ha entrat de ple en la competició per veure qui la fa més grossa en això del canvi climàtic: primer va ser Al Gore amb la pel·lícula una veritat incomoda, després l’Arnold Schwarzenegger denunciant a les companyies automobilístiques,... i ara, l’Ajuntament de Girona, coordinadament les àrees de medi ambient i seguretat vial, amb l’assessorament del Parc Científic i Tecnològic. Han creat una estratègia que combina la recollida selectiva amb reduir les emissions de fums dels cotxes. L’acció ha començat per Pedret, dijous la guàrdia urbana de Girona va moure de lloc un contenidor de matèria orgànica per amagar davant un radar mòbil. Diuen les primeres proves realitzades al parc científic que la matèria orgànica, especialment el peix i l’enciam en estat de descomposició, deixen anar uns gasos que fan d’inhibidors dels detectors de radars. Això si que és optimitzar el pressupost municipal: amortitzar més ràpidament el mobiliari urbà i recaptar més diners via el nous radar ecològics. Vigileu a partir d’ara darrera un inofensiu contenidor hi pot haver un radar amagat.


Recomanacions de la Fiscalia per la temporada de tardor. S’ha iniciat una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania de seny i ordre, independentistes calents no inclosos.
Es recomana, si no vols tenir problemes majors, guardar tots els diaris i revistes del divendres 14 de setembre, en lloc segur fora de l’abast del món humà, si pot ser en una vitrina amb calefacció i coixins, si en teniu d’anteriors i posteriors que també sortí l’imitador d’en Toni Alba o algú de la seva família feu el mateix procediment.
Sota i per damunt de cap concepte, tot i que ja comença refrescar, no utilitzar aquests diaris per encendre la llar de foc o la barbacoa els diumenges, ni pensar d’utilitzar el paper de diari ni per posar a terra després de fregar per després trepitjar-lo i sobretot imperdonable utilitzar-lo, en cas d’acabar-se el paper higiènic, un dia d’excursió al camp, així com llençar-lo amb contundència al terra i menys fer-lo reposar en un contenidor. Per tant ja ho sabeu a portar-nos tothom com els reis i les reines de la casa, sinó se’t convidaria, pagant tu, a un viatge d’anada i tornada a Madrid.