dissabte, 8 de setembre del 2007

Les perles d’en K1000

Espai per explicar coses diferents, de manera diferent i amb conclusions diferents:

La MAT no passa per Perpinyà. El fotògraf gironí Miquel Ruiz, tenia que exposar a Perpinyà aquests dies, però a l’hora de veritat no se sap ben bé perquè l’exposició no hi és, les fotos no les hi han tornat. L’exposició no ha pogut veure la llum, serà perquè anava sobre les mobilitzacions dels NO a la MAT, o potser com que la MAT encara no s’ha fet no hi havia prou potencia elèctrica per la força de la critica d’aquestes imatges.

Así, así gana el Madrid. Dimecres durant la semifinal de Copa Catalunya, entre el Barça i el Girona, tot i ser del Barça, vaig tenir la sensació de temps memorables quan el Madrid per l’atzar dels errors arbitrals ho guanyava tot. El resultat final no sabrem mai quin hagués estat, però el clar és que el penal del Barça no era penal i que al final no pita un penal a favor del Girona que van ser unes mans més que evidents: així guanya el Barça, o millor dit el Barça B. De totes i com que el futbol es así, davant del problemes per jugar de la selecció catalana, sempre ens quedarà la Copa Catalunya de Futbol.

La llibreria 22 s’avança al temps. A principis de la darrera setmana d’agost vaig anar a fer la pertinent compra literària per l’inici l’anomena’t curs, tot i que jo no n’estic apuntat a cap curs. La sorpresa va ser doble: em vaig trobar un llibre nou en català de Claudio Magris, amb el títol Vostè ja ho entendrà. L’agafo, me’l miro, decideixo comprar-lo, i el meu subconscient té una mania estranya i de buscar coses estranyes. Resulta que la Llibreria 22 i en Guillem tenen un poder sobrenatural d’avançar-se al temps, vaig comprar un llibre que no existeix realment, ja que la primera edició és de setembre del 2007 i jo el vaig comprar a l'agost, d’això se’n diu competitivitat i esta més que al dia, és estar per davant del dia.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Segons el diccionari,les perles són el producte d'una reacció de l' enquistament d'una partícula estranya que ha penetrat en un cos tou, si realment les idees que exposes són les teves perles serà una meravella llegir-les, però si és quedéssin a dins seria espantós, malgreat no siguis un cos tou.

Anònim ha dit...

Hola Camil.

A mi amb lo del Barça em va passar igual i també soc culé, que hi farem.

Salut i €

Anònim ha dit...

Els elogis de la llibreria 22? I tens comissió? o et fan molts descomptes,sempre escrius d'aquesta llibreria?a Girona,en tenim moltes més tan o més importants que la 22.