dijous, 20 de setembre del 2007

(3) les perles d’en K1000

El castillo de San Fernando. A Figueres ens trobem amb el Castell de Sant Ferran, gestionat per un consorci format per l’Estat, la Generalitat i l’Ajuntament de Figueres. Fins aquí tot bé, tothom content i feliç un espai militar dedicat a usos públics, civils i socials, un espai conquerit per la via pacifica als militars. Quina és la sorpresa, doncs que si busquem la web del Castell ens trobarem que es diu: www.castillosanfernando.org, la normalització només n'ha arribat una mica i força disimulada, sempre ens quedarà el consol que no és punto.es.

Un google bombing sense voler-ho. Si feu un google en català de l’aeroport de Girona, trobareu que l’escrit que vaig fer sobre l’aeroport surt a la primera plana així com la referència que també en va fer la Tafanera. Aquest google bombing ha estat gracies al blocaria gironí Eduard Diaz, que va situar aquest escrit a la Tafanera i sobretot al Meneame. Ja ho sabeu si la voleu liar s’ha de sortir al meneame.

Caçar rovellons a la Devesa de Girona. Les pluges d’estiu han ajudat ha trobar ja els primers bolets, fins i tot en trobem a la Devesa de Girona: agafeu un bon cistell, aneu-hi amb discreció, preferiblement al matí, aneu mirant atentament per sota dels grans plataners sense ajupir-se gaire i segur que trobeu rovellons, rossinyols i d’altres, el dies que se’n poden caçar més, manera gironina d’anar buscar bolets, són els dimarts i els dissabtes.

3 comentaris:

zel ha dit...

A veure Camil, això dels bolets m'ho has d'explicar, que no sé si va de veres o és una metàfora. Salut.

Camil Ros ha dit...

va de veres, però has de seguir totes les recomanacions. Pots provar-ho demà.

N ha dit...

Rovellons a la Devesa? tenia el convenciment que només es feien allà on hi havia pins! M'has deixat ben sorprès, caram. Jo porto dies anant-ne a buscar enmig de les pinedes de pi roig d'aquí a Finlàndia i encara no n'he trobat cap, tot i que sé que n'hi han. Seguiré intentant...

Salut!