dissabte, 13 d’octubre del 2007

(5) Les perles d’en K1000

L’art retro o l’internacionalització de l’economia gironina. Quan el turistes arriben en autobús a Girona i comencen la seva ruta turística pel pont de Sant Felix i van a fer la primera fotografia es troben amb la sorpresa de la combinació de la tradició i el modernisme de l’art retro del totxo (mireu foto) aquella escultura que ja forma part del paisatge de l’especulació de totes les ciutats, a Girona ha arribat a competir amb la catedral, aquella catedral majestuosa que com ens descrivia Pla és omnipresent des de qualsevol lloc de ciutat ara ja te competència.
Parlant de competència, també hi ha la teoria que tot està en el marc de l’estratègia de la competitivitat i sobretot de l’internacionalització de l’economia gironina, imagineu la de gent que portarà arreu del món la postal de la catedral i la grua amb el cartell de Grues Prat. Grues Prat ja te trucades de Nova York, Amsterdam, Frankfurt i París per encàrrecs de grues, en concret a París estarà situada just davant de l’Arc del Triomf.

De Birmània a Santa Coloma de Farners. La comunitat budista s’afegeix a la Plataforma de No a la MAT, el dubte està en si el budisme serà present en tots els moviments reivindicatius d’arreu del món, o en aquest cas la qüestió no és la consciència ecològica sinó que la MAT passarà molt a prop d’on viuen, interessos legítims però potser molt interessats.



L’informàtic de la Ramon Llull escriu en castellà. Després de l’intens debat del català i el castellà a Frankfurt, resulta que en Bargalló té un infiltrat a la Ramon Llull, si us baixeu el cartell de Miquel Barceló per la Fira de Frankfurt el nom del document és diu cartel. Tant temps dedicat els debats de les essències i no han tingut temps de passar el corrector del Gencat per la web de la Llull.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment ets bo! trobes perles impensables!

Anònim ha dit...

Ya que no hay libertad colectiva sin libertad individual y viceversa. Todos compartimos un trozo de mundo no creo en el individualismo ?????????????

Unknown ha dit...

Ostres aquesta del cartell si que és bona.