divendres, 2 de novembre del 2007

La cuina d’en Camil al Diari de Girona


Avui en l’apartat La Finestra, edició en paper, del Diari de Girona , escriuen del bloc de cuina que he creat fa unes setmanes, batejat com la cuina d’en Camil. En aquest hi ha totes les receptes, i des d’aquest bloc teniu les darreres receptes.
Aquests dies de Fires i festes de Girona, és un bon moment per compartir dinars, sopars i festes amb les amistats i la família. M’agrada cuinar i anar a restaurants, per compartir menjars i paraules, la gent al voltant d’una taula de menjar en la majoria dels casos no discuteix sinó que riu, explica els seus sentiments i les seves il·lusions, de vegades les emprenyades també, i al temps mateix es comparteix els gustos i els sabors d’una bona cuina i d’un bon vi. És el millor còctel que he provat mai.
Una primícia mundial, la propera recepta serà un suquet de lluerna amb escamarlans, però no el trobareu fins diumenge o dilluns, ja que fins diumenge no serà una realitat.
La intenció del bloc és escriure-hi a part de receptes, també de llibres de cuina, revistes i de restaurants. El bloc està obert a aportacions.

2 comentaris:

Eduard Batlle ha dit...

Els qui coneixem el teu prestigi, sempre estem disposats a seure a taula. I, si cal, a ser conillets d´índies.

Anònim ha dit...

Felicitats, la teva cuina una vegada més,és motiu d'orgull per a tu i pels que et coneixem.Quan vulguis crida´m,jo tasto el que sigui.