divendres, 16 de novembre del 2007

Només faltava això

Fa uns dies que no aixeca el vol, tancada a la seva habitació sense voler parlar amb ningú, tenim la mosca borbònica entre emprenyada i deprimida perquè veu que el negoci s’acaba, en menys d’un any l’amo pot provocar una suspensió de credibilitat que comporti el tancament del negoci i haver d’anar amagar-se al país natal dels borbons, que per si no fos poc, fent un google ha descobert que ara són una república i que el qui mana és un bon amic del seu gens amic Aznar.
Tot va començar quan la seva gendra va trucar allà a on sempre es posen en coses que no els i toca, l’audiència nacional, molt emprenyada perquè havia sortit sense maquillatge en una portada d’una revista que surt el dimecres, i resulta que ara els toca pagar a aquest proves ciutadans com a penitència el pressupost de maquillatge durant un any uns 6000€ aproximadament, llavors ja la mosca va enviar un mail, dient que això mai s’havia fet i que la gendra es tranquil·litzes una mica, ja que tant de sorolls podria fer que el sector crític republicà en sortís reforça’t.
Al setembre la mosca borbònica, gironina i catòlica va voler fer una demostrar que Girona ja no era aquella que a principis dels noranta empaitava al príncep igual com les mosques als francesos fa algun segle. Però tot va acabar ben cremat i la mosca ben escaldada, ja que tot i crear la secció de la monarquia empresarial gironina, algú des de la meseta, el sector antimonàrquic madrileny encapçalat pel Dels Sants i amb suport inestimable del de les dues vies d’investigació, van crear una conspiració provocant que un altre cop l’audiència piques l’ham i acabes citant a joves que tenien fred, a Girona hi ha molta humitat, per fer una mica de foc per menjar les primeres castanyes de la temporada, fins i tot van citar a la persona que havia fet les fotos de record.
Quan tot semblava que tornava a la tranquil·litat, l’amo va de viatge a fer les amèriques, i es troba que quatre aborígens se’ls passa pel cap criticar allò que sempre s’ha fet així, com a mínim durant els darrers 500 anys, els recursos naturals i humans d’Amèrica llatina estant per explotar-los, primer el Cristobal Colon i l’Hernan Cortes i ara les multinacionals espanyoles, i li acaba contestant a aquell del petroli que porta camisa vermella, porque no te callas, automàticament en assabentar-se de la cagada, la mosca li envia un sms a l’amo dient-li: te tengo dicho que en publico no digas nada sinó te lo he escrito. I tot va queda així.
Però per si no fos poc, el dimarts rep un sms de l’amo dient: la niña mayor se nos separa. Només faltava això, va pensar la mosca aquí s’ha acabat tot, i és quan entra en un estat que difícilment se’n sortirà, va intentar fer una pancarta per evitar la separació però no va tenir prou pancarta per pintar: “no al cessament temporal de la convivència conjugal sense efectes legals”. Tot s’acabat a partir d’ara tocarà treballar per cobrar, va pensa la mosca.

5 comentaris:

Estela ha dit...

JAJAJAJA molt bona Camil. Tenim la mosca patint.Vinga una abraçada.

Anònim ha dit...

Molt bé,aquest post m'ha fet riure i m´ho he passat bé .
continua així que entre perles i mosques ens tens a tot el personal distret i entretingut

Eric Luna Martín ha dit...

No he evitat somriure al llegir aquest escrit; però sembla que aquesta mosca cada vegada que cau o és atacada creix, i gran part de l'Estat Espanyol l'acull com en un intent de comprendre-la i excusant-la amb un "pobrets, que malament ho estaran passant", sense enrecordar-se de les moltes famílies que ara no poden escalfar-se amb el fred que passeja pels carrers...

Fa bastant de temps que llegeixo el teu bloc i avui m'he decidit a comentar, ja que he creat el meu www.elnougalileu.blogspot.com, espero que algun dia et passis i ajudis a construir-lo amb les teves propostes i comentaris.

Visca l'Escola Nova!

Eric Luna Martín ha dit...

sinó et sap greu et faig un link al meu blog

Gràcies

Eric

Unknown ha dit...

Betfair launches online sports betting in Romania | FilmFileEurope
Betfair's online sportsbook, Betfair, has 토토 마켓 launched its Betfair sports betting 토토사이트 디자인 유니벳 application 넥스트 벳 for Romania. 텐벳 The 토토사이트 company will offer its customers the ability