dissabte, 23 de febrer del 2008

La girosfera surt de l’esfera

La xarxa dona la possibilitat de compartir virtualment idees, projectes, conèixer gent, gent llunyana, gent propera o gent que no coneixeries mai. Però la virtualitat no atura ni canvia la realitat de la gent, que es vol acabar coneixent també de la manera tradicional, quedar per anar a prendre quelcom i després a sopar.
Ahir a Girona va passar així, trobada de gent diversa de la girosfera que donem voltes per això de la xarxa, del facebook,... Crec que tindrà una bona continuïtat, tant pel bon ambient com per les ganes de fer coses, sense voler-les fer-les totes d’avui per ahir.
Combinació d’il·lusió necessària amb l’escepticisme suficient, una visió oberta ja que tothom qui vulgui pot ser-hi tingui bloc, twitter, facebook, web, o senzillament li agradi donar voltes per internet, la qüestió és sumar i compartir. Com a primer inici l’Eduard ja ens va portar la primera gran aproximació de l'agregador de blocs de la girosfera, tothom que vulgui ser-hi a la girosfera només cal posar-se en contacte amb qualsevol dels que ja i som, que benvinguda i benvingut serà, quants més serem més girosfera farem.

2 comentaris:

Vida quotidiana ha dit...

Jo també estic convençut de què el projecte tindrà continuïtat, tant per l'empenta dels promotors com també de la "maduresa digital" de la majoria dels qui s'aplegaren. Aquest tipus de projectes són els que ens apropen cada cop més a les societats més avançades.

Per cert, felicitats pel bloc de cuina. No el coneixia i m'ha semblat un dels més complets que he vist en català sobre cuina. Segurament algun dia hi donaré una ullada per inspirar-me ;)

Francesc ha dit...

Crec que realment funcionarà¡¡ estic convençut perquè vaig veure ganes fins i tot prenen la copa a Platea¡¡jeje
Per cert, genial el blog de cuina, jo vaig fer restuaració i he treballat durant 3 anys al món de hosteleria, particularment a la cuina i tinc també els meus secrets culinaris, m'animaré i realitzaré com tú un blog personal de cuina.
Molts gràcies¡