dijous, 5 de juny del 2008

Més de 10 maneres de parlar d’allò, sense dir-ho

Tot va començar en un context desafortunat fruit que aquells que guanyaven molt i de qualsevol manera ja no guanyaven tot el que volien, i el senyor Supryme, que viu allà dalt a l’esquerra, va marxar sense dir res i deixant unes quantes coses pendents.
Tot plegat ens va portar a un deteriorament quan tot anava d’allò millor, aquell ascensor que sempre pujava molt ràpid va agafar un virus anomenat alentiment, que provocava que cada cop pujar més amunt costes més, el virus podia tenir una fase expansiva encara més decadent i entrar en una situació complexa que portes cap a la recessió tot tornant a plantes inferiors.
Aquest cicle descendent va crear nerviosisme arreu, tothom ja contava fins a deu i alguns fins a vint a l’hora de comprar el que abans primer és comprava, després és pagava a crèdit i potser més tard és pensava si era necessari.
Un dia va sortir un dient que tenim un problema, o fem bondat o el joguet pot entrar en una situació complexa, uns perdran feines per motius de desacceleració del ritme de creixement, una nova terminologia legal encara no reconeguda per la reial acadèmia de la llengua de la pela.
L’alçada va deixar de tenir importància tot estava anant cap al cicle baix, sense que es fer res per poder tornar a cicles més alts, ningú de moment està disposat a superar i donar solucions a la situació del context econòmic actual.
Tot l’escrit per no parlar de la paraula prohibida que comença en consonant i acaba en vocal i que cada dia ens diuen que és més present, dins del text hi ha més deu maneres parlant d’allò sense dir-ho, podeu ampliar definicions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sou vosaltres els d' UGT que no parleu de crisis,les altres entitats , en parlen
Ara critiques el que digueu vosaltres mateixos!
La teva presidenta encara ho deia l'altre dia alentiment, recessió no crisis