dimarts, 24 de juliol del 2007

Catalunya penja d’un fil?

Qui hauria de dir que Catalunya pot penjar d’un fil: Aquell fil que es trenca i els trens dels voltants de Barcelona –rodalies- no funcionen i no deixen moure’s a la gent d’aquests voltants, més d’altres que estan en els voltants propers. Quan aquest fil sembla que es comença arreglar, apareix un altre fil que es trenca, i els d’aquests mateixos voltants els hi apareix la foscor en ple dia i quan arriba la nit la foscor continua, i no se sap perquè ha marxat la llum ni quan tornarà. Passem de la cuina per inducció a recuperar el càmping gas de temps immemorials de conjunt amb el lot o fins i tot una espelma.

Qui hauria de dir que l’estatut de Catalunya, que els catalans vam aprovar per referèndum, gràcies al recurs presentat pel PP està penjant d’un fil, esperant la resolució del tribunal constitucional.

Qui hauria de dir que el desplegament d’aquest mateix estatut que havia de ser ràpid, penjaria d’un fil, i encara no s’ha desplegat ni el preàmbul, tot depèn que el federalista Zapatero decideixi estirar el fil del desplegament real i concret.

Qui hauria de dir que el fil de la pau al País Basc es trencaria, quan tot semblava que estava fent un teixit amb tots els colors de la pau.

Esperem que no es trenquin tots els fils, perquè sinó com filarà la filadora, el fil roig de la llibertat i la igualtat.

5 comentaris:

Artuditu ha dit...

És un fil o una soga?

El que si que puc dir és que cada dia ens donen més Polítiques d'Economia Liberalitzadora i de Ciutadania Uniformitzada Legislativament ;-)

Anònim ha dit...

Penjar d'un fil?
moltes coses sovint pengen d'un fil i no ens adonem d'això fins que el fil es trenca?
Les decisions polítiques n'és una mostra!

Anònim ha dit...

Home, no ho pintis tot tant negre!!
Que els de "Can Fanga" es quedin un parell de dies a les fosques no es tant dramàtic!
A més els vindrà molt bé per cobrar indemnitzacions que de ben segur seran superiors al que de veritat tocaria! Així tindren calerons frescos per quan surtin a colonitzar les comarques d'arreu!
L'Estatut és el que és...,
Va neixer escarransit, i no crec que es recuperi gaire aviat!
Amb socialistes de saló que només tenen de socialistes el nom, no es pot esperar gaire res.
Diria que tant poc com dels nacionalistes d'estar per casa!
Ja fa masses anys que varem renunciar a valdre'ns com a poble!
Ara que ens queda!
Alguns diran la política, però els mateixos que diuen: la política.
Després van pel món dient que la politica està desprestigiada, devaluada, etc..
Què tenim polítics de baix nivell, etc..
En fí, si estem fotuts és culpa nostra.
Si penjem d'un fil és culpa nostre!
Si en Zapatero no sap fer Sapatos és culpa seva, si governa és per evitar que governi la caverna!
Si tenim un president de la Gene adhuc deu ser que ens ho mereixem!

Sa Punxa

Anònim ha dit...

Sa Punxa té raó, no podem anar pel món culpan de tots els nostres mals als altres.

Nosaltres som els principals culpables

zel ha dit...

Primera vegada al bloc i escric com a conseqüència de llegir els deu punts del blocaire. Però m'ha agradat aquest "Catalunya...?" De fet el fil que ens fa penjar és un fil que fa molts anys que aguanta, que no s'ha cuidat, que s'ha deixat esfilagarsar i del qual molts s'han anat penjant, prescindint de pensar en on el teníem fixat. El nostre fil està i ha estat massa ple de paraules i poquets han afegit un bri (com la filadora)per ajudar-lo a créixer. Fem anar més la llengua que el fus,amics!