dilluns, 25 de juny del 2007

Fes un google bombing al Corte Ingles

Aquella dita que diu: que cada dia pots aprendre una cosa més, és veritat. Avui m’han explicat que és un google bombing – en aquest cas sindical-. És una denuncia virtual a totes aquelles empreses que tenen una actitud contra els drets dels treballadors. L’objectiu és intentar que el màxim de gent faci un post amb enllaç i aconseguir que aquest enllaç -web o bloc- es posicioni el més endavant possible del cercador google, perquè quan qualsevol persona faci un google buscant informació d’aquella empresa, trobi la denúncia dels treballadors. Si voleu fer un nou google bombing, haureu de crear la web o bloc especifica de la denuncia i iniciar el procés de difusió.
Us animo que entreu o seguiu al món del google bombing, amb una empresa estrella com és el Corte Ingles, habituada a tenir actituds empresarials de Tall Fatxa, cada dia infringeix una part de la legislació laboral. Però aquesta empresa des de que la UGT ha entrat amb força arreu de Catalunya, en el cas de Girona hi ha entrat per primer cop un sindicat de classe. Ens hem trobat en manca de diàleg per part de l’empresa i l’incompliment dels drets dels treballadors. La secció sindical d’UGT al Corte Ingles, ha iniciat una serie de denuncies a la inspecció de treball, algunes d’elles ja han estat resoltes a favor dels treballadors i treballadores tot sancionant a l’empresa.
Però el mateix temps la secció sindical ens demana el suport per fer un google bombing, perquè fem extensiva tota la informació arreu de aquest gran món que és internet. Per tant si voleu fer un google bombing al Corte Ingles feu un click aquí: secció sindical UGT – Corte Ingles. I feu un post amb aquest enllaç o podeu crear un enllaç, el entesos diuen que millor un post amb enllaç.
En pocs dies en el google català, ja s’ha aconseguit que estigui a la primera plana en tercer lloc, l’objectiu és que sigui el primer en el google català i tenir una bona posició en el general.
Fem nostre internet, aquesta és un eina per consultar, escriure i reivindicar, això no vol dir que es tingui que deixar d’utilitzar les formes clàssiques de reivindicació, sinó que cal sumar-les totes per ser més forts i canviar també des de internet les realitats injustes, no hi ha res que faci més mal a una empresa que se sàpiguen les seves misèries públicament, per tant endavant amb els google’s bombing's.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Internet és una altra manera de reivindicar amb els google bombing i m'agrada que un sindicat com la UGT i en concret el seu secretari general a Girona estigui a l'alçada de les circumstàncies

Eiximenis 100 anys ha dit...

La llàstima és que ara Google comença a detectar el Google bomb i ja n’ha eliminat algun dels seus resultats, com és el cas de la cerca “ladrones”

Des de el blog oficial de Google asseguren que no han modificat els resultats a mà, sinó que han modificat el seu logaritme per detecta-ho.

Tot i així, sort amb la iniciativa

Artuditu ha dit...

Un que ja ha fet la seva contribució :-)

Per cert, els del Corte Ingles m'han fet veure que una de les diferències entre el català i el valencià és que en català seixanta s'escriu seixanta i en valencià 60... mira tu, una cosa nova que he après.


http://www.elcorteingles.es/conocenos/CA/historia.asp

http://www.elcorteingles.es/conocenos/VA/historia.asp