dilluns, 10 de març del 2008

Catalunya electoralment sempre funciona

Catalunya és el millor producte electoral de la història, com a mínim de la península ibèrica –excepte Portugal-, i el miracle és que tant funciona del dret com del revés, si tens un problema: la solució és diu Catalunya i tot solucionat.
Si no saps com millorar resultats electorals, després d’una derrota que encara no la reconeixes, has de dir que és culpa de Catalunya, que aquella gent que viu dels Monegros cap a la mediterrània són una colla d’insolidaris, que tot ho volen per ells; viuen del xantatge permanent; s’han inventat una cosa que és diu nacionalisme amb l’únic objectiu de trencar Espanya; i per si no fos poc també han inventat una llengua per impedir que els nens parlin la llengua de la Pàtria i com que només pensen amb els diners, ara posen multes per rotular els comerços.
Però si d’aquesta manera funciona d’un altre també: sota el paraigües del vot de la por i del vot útil. Vot en contra per evitar que vingui el monstre: aquell monstre que ens eliminarà com a poble i ens retallarà tots els drets com a persones; ens recordaran d’on venen, que diuen i quins són els seus avis i que pensaven hi van fer; seran la forma directa -sense intermediaris- de barrar el pas a la destrucció, ahir cridaven contents: NO PASARAN.
Si buscaves aquells que ens han de fer respectar davant de Madrid, tant davant dels uns com dels altres, encara que diferents quan toques el moll de l’os: ens diuen que tots són iguals. El que cal és una gent que per damunt d’ideologies tingui Catalunya, com el gran somni planetari;, i com que els que venen després han tret pitjor resultat que nosaltres, aquests són els garants de la pàtria.
Si tu que has fet tots els esforços ideològics i patriòtics per parar els peus als primers, has utilitzat tota l’artilleria democràtica: has manifestat que entre nosaltres i ells, tu decideixes? que el melic de la coherència nacional, la transformació social i la garantia de no vendre’s el país per un plat de llenties: som nosaltres –com sempre-. El resultat final és culpa d’una nova cosa que es diu bipolarització o vot útil, que evidentment va contra Catalunya.
Aquesta són algunes de les funcions del producte electoral millor actualment: Catalunya.
Si no esteu d’acord no és culpa meva, ja que jo sempre escric per Catalunya, i quan les coses les fas per Catalunya mai t’equivoques, sempre és culpa primer d’Espanya, després del vot de la por, sinó del vot útil, i així anar fent fins el final del final de les justificacions.

Va reflexionar la mosca politòloga, tot reflexionant que no es pot reflexionar amb l'eufòria o les cares llargues del moments, les reflexions en calent tant des de l’èxit o el fracàs acostumen ha ser esbiaixades, sembla que tot ha canviat però segurament tot ha quedat més o menys igual, tindrem que sigui analitzant segurament la fredor de les reflexions serenes, seran millor que les presents d’ahir i avui.