dilluns, 3 de març del 2008

Pel PP: els catalans i els immigrants som iguals

Pel PP Espanya i el poder econòmic està molta clar: per guanyar el que cal és enfrontar la gent, per així guanyar vots en l’Espanya cañi, allà a on és més fàcil insultar i menysprear el català per insolidari, el basc per terrorista i el immigrant per delinqüent.
Els catalans tenim el dret a vot i l’obligació de pagar impostos encara que no ens tornin el que ens pertoca i si protestem som insolidaris; els immigrants paguen els seus impostos, i els que no els paguen és perquè els empresaris no els fan contracte, però no els deixen votar. L’àrab i el català pel PP som iguals només cal que ens insultin pel que sigui, perquè ells puguin treure algun vot més.
Pel PP tant els catalans com els immigrants som iguals: ciutadans de segona, se’ns pot menysprear a canvi de vots: els immigrants no han de votar se’ls ha d’expulsar, sense donar oportunitat a l’integració; els catalans votem en referèndum per un estatut nou i la seva santa inquisició del constitucional ens el volen tirar enrere i ens volen negar la nostra llengua.
La realitat és aquesta pel PP: ser català o immigrant és el mateix, se’ns pot insultar i menysprear, tot val a canvi de vots, i com que tot val a canvi de vots. Hem d'exercir el millor vot útil contra el PP: En el cas de Girona el vot útil és ERC, la única opció que ens aquest moments pot deixar el PP a Girona en el lloc que li pertoca: a dormir a sota un pont, com ells ens voldrien als catalans i als immigrants, ells demostren la seves capacitats amb violència verbal i enfrontament, nosaltres o farem amb vots.
I arreu de Catalunya cal fer el mateix, si creus en el progrés i en el país, voteu aquella opció política que directament, per la llei de Hont, pugui deixar a la cuneta al PP, com a mínim a Girona i Lleida és possible. No dubtis, no fos cas que en Rajoy fos President per un vot: el d’una diputada del PP de Girona o de Lleida: tu decideixes.

2 comentaris:

Artuditu ha dit...

Fa temps, a Ripoll, un d'aquests se li va escapar: "Entre los moros y los catalanes se van a quedar con todo el pueblo"

Em va fer molta gràcia, fins que vaig reflexionar que el paio ho havia dit de veres.

Canya al PP!

Anònim ha dit...

Però el trist és que votar ERc és votar psoE de ESPAÑA. I com que psoE = PP, aleshores et trobes que votar ERc té els mateixos efectes letals. Només cal obrir un ull per adonar-se on ens ha dut l' equidistància i les mans netes d'ERc i del seu Messies, l'inefable Carod, i el seu profeta, l'altre inefable Ridao.
Manel Ferran.