dilluns, 23 de juliol del 2007

100 silencis compartits

focs de la revetlla de Sant Joan

El pensament neix d’un instant de silenci, podem convertir el silenci en pensaments, els pensaments en paraules, de les paraules crear escrits, escrits per compartir amb tothom.

Aquest escrit és el número 100; 100 silencis compartits, silencis de sindicalisme, silencis de política, silencis de prosa, silencis de cuina, silencis de llibres, silencis socials i nacionals, molts silencis fets paraules.

Gràcies per compartir els meus silencis, espero que us hagi omplert alguns dels vostres silencis, i aquest silencis hagin estat de plaer: el plaer de llegir, el plaer de pensar, el plaer d’escriure, el plaer de cuinar, el plaer de mirar, el plaer de menjar, el plaer de ser crític, el plaer de somiar, el plaer de la construcció social, el plaer d’un país lliure, el plaer d’un món millor.

Per a mi el silenci, el llegir, l'escriure, el pensar, el cuinar, el somiar, el crear, el construir,... són uns plaers que m’agraden compartir, i els blocs són un espai lliure de creació que intento aprofitar el màxim possible, per la llibertat que et dóna, per poder escriure el que bonament et plagui en cada instant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pels 100 post d'aquest bloc!
Són compartits amb plaer, interpretats amb personalisme, fets amb amor i llegits amb carinyo!

Anònim ha dit...

Club Saratoga felicita Camil Ros pels 100 post dels seu bloc. Ànims i endavant.

Eduard Batlle ha dit...

Amic Camil, ja saps que el bloc ens ha unit i ho continuarà fent. És per això que t'encoratjo a continuar i a mantenir aquesta línia que tant ens engresca i ens permet reflexionar sobre un paper virtual. T'he llegit, et llegeixo i et llegiré. Sort!

Anònim ha dit...

100 silencies compartits i molts altres moments espero.