dimecres, 24 de setembre del 2008

Austeritat en la despesa pública

Amb total normalitat en moments de crisi econòmica és parla de l’austeritat en la despesa i elaborar uns pressupostos pel 2009, austers amb control de la despesa corrent, així com també reduir les despeses de representació o protocol,...
Ens hauríem de preguntar si ara es redueixen despeses anomenades supèrflues o prescindibles, vol dir que fins no s’ha controlat la despesa pública, la política d’austeritat pressupostari no ha de ser en època de crisi només, sinó sempre, podríem pensar que durant les èpoques de bonança econòmica vinga a gastar amb poc control, per volgué quedar bé i demostrar sensibilitat front la crisi, encara queden pitjor perquè indirectament ens diuen que no han gestionat i gastat adequadament els nostres impostos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei tampoc cal generalitzar en contra.No siguem pessimistes ni ens deixem emportar per les males herbes. Hi ha regidors i regidores en l'administració local que som molt conscients de la despesa pública i que l'administrem el més correcte possible.

Camil Ros ha dit...

Els/les que gestioneu be el recursos públics no us heu de sentir aludides ni aludits, parlo d'aquells que ara surten amb el discurs de l'austeritat i fins que han fet em pregunto?
I d'aquells que es queixen de la baixada d'ingressos de la construcció amb un to que penses que per aquest el important són els ingressos, encara que aquest estiguin destrossant pobles i paisatges... aquest seria un altre post