diumenge, 7 de setembre del 2008

Consens pel finançament i l’estatut

La major part de la societat civil hem estat junts per un finançament just i a favor d’un estatut sense retallades del constitucional, l’acte, més que pel contingut que també, ha estat important per l’alt nivell de representativitat de la societat, sectors, cívics, socials, sindicals, culturals,...
Un pas endavant per construir nous consensos que en facin millorar socialment i nacional, aquest cop i des de la PDD com va passar també en l’acte d’Omnium del més de juliol, la societat civil ha estat junta de la manera a més amplia fins ara, estem en l’inici d’una manera més amplia de treballar i reivindicar.
És millor parlar de que estem a l’inici de nous ponts però que encara ens falta construir el conjunt del camp, hem de tenir la capacitat de trobar-nos en tot allò que coincidim tant en els continguts com en les formes, per damunt d’allò que ens separa que també existeix.
Els consensos i les unitats són difícils d’iniciar però també són complexes de gestionar i continuar, hem aconseguit amb èxit superar les dificultats de l’inici ara tenim la complexitat de donar continuat a aquest camí, i la complexitat no la tenim tant en el fet d’estar sinó sobretot en el per fer que? i fins a on, en trobar el punt màxim de coincidència fins ara i de manera permanent, els entorns socials i culturals sempre hem tingut contactes puntuals i periòdics però permanents i constants no tant, i sobretot en qüestions de la magnitud de l’estatut i del finançament, aquí tenim el repte. Repte que l’opinió publica i publicada ens demana.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veig que com sol passar de la societat civil , dones poques. On és la representació del 50% femení de la nostra societat?