dilluns, 22 de setembre del 2008

Els divorcis i la situació econòmica

Només ens faltava això, baixa la contractació, el PIB,... i puja l’atur, la inflació,l’euribor,... la combinació ha estat explosiva, s'espera que peti algun banc o caixa, però el resultat ha estat pitjor: baixen els divorcis entre un 18 i un 30%
Tothom buscant el perquè i sobretot el qui de la crisi econòmica, vinga apuntar als globalitzadors, doncs no! Darrera hi ha en Rouco i en Benet, , amb una estratègia divina, s’han sortit amb la seva, com que amb manifestacions no se’n sortien, han decidit desestabilitzar el món, amb l’objectiu celestial de salvar la família.
Amb crisi econòmica la gent no és separa, surt massa car, i si baixa el preu de la vivenda ja no és negoci, els advocats matrimonials són molt cars, conclusió no ens podem separar.

Però mentre en Rouco i en Benet estant celebrant els primers bons resultats, d’altres estant preparant una contra estratègia, el líders són per motius diferents en Corbacho i en Pujol, perquè? Doncs sinó hi han divorcis la gent no es torno a casar i per tant només es té un fill per parella. En els darrers anys la natalitat havia pujat, la gent tenia un fill es separava i es tornava a casar i a tenir un altre fill, si la gent no es separa només en tindran un. Després de tants anys de lluita d’en Pujol perquè tothom fem molts i molts catalanets i catalanetes ara entra en crisi el model pujolià, i sinó fem molt catalans en Corbacho tindrà que tornar a portar el immigrants que vol fer marxar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les teves perles són collonudes!!
em fan riure encara que tingui mal dia!!!