dijous, 4 de desembre del 2008

El sindicalisme 2.0

La UGT de Catalunya celebrarem el proper mes d’abril el nostre congrés nacional, i fins llavors tothom que vulgui pot participar dels nostres debats, és una mostra més del procés obertura i de pluralitat de la UGT de Catalunya.
Les aportacions 2.0 serviran per enriquir encara més les nostres propostes, i podeu participar en el III Congrés Sindical en línia, distribuït en deu debats: des de conciliació, passant per l’habitatge, continuant pels salaris dignes o la crisi industrial,... i així fins a 10 debats a on esperem la màxima participació.
Dins de Congrés en línia també podreu trobar d’altres espais com el de vídeos, com un espai `per a blocs,... tot aquest procés és culminarà en el propi congrés a on al mateix temps es celebrarà també el congrés on line, a on després del teu ordinador també podràs presenciar el congrés.
Per la UGT de Catalunya el sindicalisme 2.0 és ja una eina quotidiana amb la nostra acció sindical, als nous temps cal afegir noves formules de participació i reivindicació, campanyes com la en contra de la directiva de les 65h, el canal UGT, el google maps de la crisi, o el comando precari,... són clar exemple de sindicalisme 2.0.