diumenge, 2 de març del 2008

Les persones i el país

Amb una clara intervenció a Girona Josep Maria Alvarez, va proclamar que la UGT de Catalunya, des de la seva pluralitat, demana el vot des de la llibertat de cadascú per totes aquelles opcions polítiques catalanes que defensem el progrés i el país.
Va afirmar que cal defensar:”les dues coses que més m’estimo: les persones i el país”. Les persones i els seus drets, els vells drets com el dret a vot i el nous drets com la dependència, el dret a casar-se amb qui vulguis, el dret portat a la practica la igualtat, ... I el país, defensar l'immersió lingüística com el millor instrument de cohesió social i integració intercultural, defensar el desplegament sense retallades de l’estatut que va ratificar lliurement el poble català.
I per tant cal mobilitzar-se i anar a votar en positiu per aquelles opcions polítiques que cadascú cregui que millor poden defensar els drets de les persones i la construcció del país.
No cal oblidar que hi ha el perill que la baixa participació doni ales a la dreta extrema espanyola: aquella que va contra les persones volen retallar drets i estat del benestar; enfrontar la població en funció de l’origen; al mateix temps vol trencar Catalunya en dos o tres trossos, amb el recurs al tribunal constitucional de l’estatut; separar els nens en funció de la llengua que parlin; utilitzat el catalanisme i Catalunya, per treure vots a l’Espanya rància i fatxa; i per tant posant en perill el poder viure a Catalunya amb drets, cohesió social i construcció nacional.

1 comentari:

DOLORS ha dit...

Sí senyor, cal un vot que serveixi per millorar el nostre país, ens cal un vot per poder defensar la igualtat en drets per a tothom.ens calen molts vots!!!!