Tot el que ha començat de bon matí, havent dinat ha continuat: anem al port per parlar amb part dels pescadors que han arribat, amb la preuada gamba de Palamós, i tants d’altres dels millors peixos de de la mediterrània, rap, lluç, rogers, escamarlans,...
La llotja en estat pur, el peix que arriba i el compra el majorista, i al mateix temps al costat es pot comprar peix fresc del moment. Tinc la mateixa sensació de quan vaig al mercat de Girona. Prefereixo comprar sempre directament a aquella gent que fa l’esforç, no a l’intermediari, que viu de la suor del primer.
Torno realitzat i feliç de l’Empordà: La UGT hem defensat l’ocupació
Per acabar comprem peix fresc a les peixateres de la llotja. Torno cap a Girona, deixant enrere aquella llum característica de l’Empordà. Arribo a casa, un bon beure dels Pirineus enllà, peix fresc de l’Empordà, i a disfrutar del que ens porta la mediterrània i les vinyes. Compartir productes i sensacions, especialment quan no estaven previstes, multiplica el seu plaer.
2 comentaris:
Es nota que t'agrada l'Empordà.Parles de la seva llum, dels seus colors,hi vas a menjar en els seus restaurants,parles del peix fresc i de les garoines...
bona feina a Palamós i estem segurs que l'alcaldessa,repetirà 4 anys més.
Avui has compartit, així que tan explicar el sofà i la solitud, hi ha hagut excepcionalitat
Publica un comentari a l'entrada