dijous, 24 de maig del 2007

El batlle del periodisme

Va ser llavors, com deia ell ara farà un any que ens vam conèixer, coincidim en moltes coses, com en tantes que discutim, i continuem tenim diferencies. Però de vegades les diferencies uneixen i les coincidències no ens separen.

Dimarts vam quedar, com tantes d’altres vegades: algunes al matí, d’altres per dinar, d’altres per la tarda i algunes per sopar i anar a fer un gintònic i un whisky. Quedar amb els amics i amigues, per a mi és més important que d’altres coses que la gent prioritza.

Parlem del batlle del periodisme: aquell que no és periodista d’estudis, però segur de convicció. Aquell que del seu treball, en fa l’art de crear històries, del que veu i escolta.

Aquest batlle que pensa en un periodisme, amb una dimensió més crítica i menys oficialista: que busca la notícia i no espera que li porti el polític de torn. Tornar als orígens del periodisme com a crònica de realitat, i com a mitja per explicar les coses en llibertat i contribuir a crear un país lliure.

El seu bloc i les seves cròniques El Punt, demostren que és una persona amb la inquietud de que el futur, es construeix cada dia. Que avui pot ser una dia trist periodísticament, però la constància en el treball farà canviar aquest present: en que el periodisme i segurament la política, necessiten un canvi de rumb.

Segur que continuaràs amb el teu bloc, ens vas sorprendre amb els cafès – interactuant, segur que demà en crearàs una idea nova. I el teu bloc seguirà sent aquells que cada dia molta gent entrem: o per llegir o per escoltar una cançó.

Si et presentes a les eleccions per Batlle dels blocs de Girona, tens el meu vot.

2 comentaris:

Eduard Batlle ha dit...

Agraeixo la teva "perla" i ja saps que els país ens uneix. T'encoratjo a construir perquè el futur t'espera: endavant!

Unknown ha dit...

Camil, l'Eduard és aixi, una persona apassionada. No tinc el plaer de conèixe't, pero imagino que us uneixen una pila de coses mes al marge de la política, la preocupació pel futur i les ganes de fer país. Moltes gràcies a tots dos per donar part de vosaltres mateixos a la resta de la gent.