dijous, 3 de maig del 2007

Més enllà dels blocs hi ha moltes il·lusions

Del món de la universitat als blocs de serveis en xarxa i per la xarxa, passant per joves empresaris amb polítics d’uns quants colors, sindicalistes i periodistes amb gent dels últims moviments musicals d’internet,...

Un còctel de molts dels gustos varietats però units per un espai, que a tothom li aporta plaer, el plaer de compartir experiències, el conèixer les il·lusions i esperances que hi ha darrera i davant del món dels blocs.

Un bloc s’escriu en la solitud, però està ajudant a trencar una part de l’aïllament individualista de la societat. A partir d’expressar les teves opinions, experiències o coneixements, som tothom una mica més tothom, ja que coneixem alguna cosa més d’altres tothoms.

Dimecres va tenir lloc la primera trobada de gent que tenim blocs a Girona i volem compartir una estona parlant de blocs i del que convingui. Un espai de gent molt diversa, cadascú amb les seves rareses, però amb la voluntat de compartir-les, i de crear un espai real a Girona dins i fora de la xarxa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La realitat d'aquesta frase és una veritat absoluta.Més enllà dels blocs hi ha vida, espais, temps, il.lusions, pensaments,i projectes.Però compartir els post del bloc, les inquietuds i els desitjos també formen part de la passió pels blocs.

Eiximenis 100 anys ha dit...

Gràcies Camil per les teves aportacions al Beers & Blogs de Girona, hi tornarem!

PERE SIMON ha dit...

Ei Camil,

Sóc en Pere Simón, el primer secretari de les JSC de l'Agrupació del Gironès. Al final no vaig poder despedir-me i volia agraïrte sincerament la participació en l'acte del passat dimarts dia 1 de maig. Ens vas parlar d'alguns dels problemes que encara hi ha en el mercat laboral (alguns coincidien amb els de fa un segle) i això, sense dubte, ens va demostrar que cal continuar treballant, i de quina manera!, pels drets dels treballadors i per una veritable igualtat de tracte en el treball.

Una abraçada, Pere.

Anònim ha dit...

Hola Camil, m'ha agradat el teu escrit. Va ser una trobada molt interessant, entretinguda i agradable. Espero que sigui la primera de moltes.

Fins aviat!

Eduard Batlle ha dit...

Camil! Ets imprescindible. Si no fos per allò de la pasta de dents...